Двойни заплати за стриптийз по морето
Двойни заплати за стриптийз по морето / © Sofia Photo Agency, архив

Еротичните танцьорки това лято ще изкарат двойни надници. Начинаещите в занаята дами вземат по 560 лева на месец, а миналата година са получавали по 300 лева, похвалиха се момичетата на пилоните пред "Стандарт". Най-добрите на еротиката в компилация с лек стриптийз по монокини вземат и по-дебели бакшиши. Но сегашните рекорди стигат най-много до 100-150 лева на вечер, при това рядко.

Среднощна акция на Икономическа полиция, данъчни и Инспекцията по труда в Златни пясъци установи, че това лято еротичните танцьорки в повечето нощни клубове по морето са на трудови договори и осигуровки. Работното им време е 6 часа танци с малки прекъсвания. "Изморително е само ако не танцуваш от сърце", казва момиче от Добрич, завършило миналата година гимназия.

Отличничка по визия и гъвкавост сред 19-годишните на кола се оказа засукана рускиня на 42 години. "Аз се забавлявам", призна Света, която е от Сибир. Тя е щастливо омъжена за българин и има 16-годишен син. Света е професионална танцьорка и бивш модел. По думите й насред кризата най-щедри си оставали нейните сънародници, а най-стиснати - германците.

Времето на всяко футболно първенство е най-слабо за бизнеса с еротика, затова в бранша се молят час по-скоро да свърши.  Нонстоп работи и сексшопът в центъра на Златните. Най-новата виагра това лято е купидра, която се пие като фервекс.