/ Дарик, архив
52-годишен мъж е с опасност за живота, след като управляваният от него лек автомобил „Аро” се заби в крайпътно дърво. Катастрофата е станала към 6.40 часа на 26 август, неделя, по пътя между селата Синдел и Аврен, информират от полицията. 

Бебе ранено в тежка катастрофа с още трима пострадали

На прав участък от пътя шофьорът изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в дърво. В болница е било установено, че е получил фрактура на 4 ребра, фрактура на дясна предмишница и кръвоизлив в коремната област. Пострадалият е опериран по спешност и настанен в болницата с опасност за живота. 

Трима души, сред които и 9-годишно дете, пострадаха при други инцидент, в който кола се заби в дърво.  Автомобилът „Фолксваген Голф” катастрофирал на 26 август около 12.30 часа на варненската  ул.”Прилеп”.

Блъснаха пенсионерка, докато пресича кръстовище във Варна

45-годишна жена е с контузии на гръдния кош и дясната ръка, водачът е с контузия на длан и лице. 9-годишно момиче,което също е пътувало в колата, е прегледано, но не са установени контузии и травми. Детето обаче е било в състояние на стрес и уплаха. 

Оказана им е медицинска помощ и са насочени за домашно лечение. Дете пострада и при инцидент вчера привечер на пътя за курорта „Камчия”, на разклона за комплекс „Романтика“. Две коли са се ударили, след като 44-годишен водач на лек автомобил „ДЕУ“ не спира на „Стоп” и се блъска в  „Ауди“.

Варненски лекари се борят за живота на ранено в катастрофа дете

Пострадали са пътниците в корейската машина. 10-годишно момиче е получило контузии на седалището, лявата подбедрица и лакът. 62-годишна жена е получила контузия на глава. Оказана им е медицинска помощ в болница и са насочени за домашно лечение. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК