златна сватба
златна сватба / netinfo
Близо 90 двойки от Казанлък празнуваха заедно 50 години брачен юбилей в ресторант „Казанлък“. Заветното „Да“ те препотвърдиха  пред кмета Галина Стоянова, която в качеството си на длъжностно лице по гражданско състояние отново ги венча отново при подновяване на брачния обет. На всяка, сключила Златен брак Стоянова връчи Удостоверение за Златна сватба с пожелания „за още дълги години здраве и щастлив семеен живот“.
 

златна сватба
netinfo


„Тайната на уважението“ посочи като част от щастливия дългогодишен семеен живот Галина Стоянова в приветствието си към специалните гости. Кметът на Казанлък благодари на юбилярите, че са дошли и са споделили своя щастлив миг с всички останали, „защото в щастието не бива да бъдем егоисти“. „Много бих искала такива, каквито сте тази вечер да се покажете на своите деца, внуци и правнуци!“, каза Галина Стоянова и пожела напред с много любов към Диамантената сватба.
 

златна сватба
netinfo


За силните емоции допринесоха изпълненията на Ансамбъл за народни песни и танци при Народно читалище „Искра – 1860“ с ръководител Цветан Цочев и певицата Надя Тончева.