майка и дете
майка и дете / ThinkStock/Getty Images
ДНК организира отворено събитие в Стара Загора на тема „Демографски рестарт: вашите идеи – нашите предложения“, което ще се проведе на 6 октомври (неделя), от 11.00 часа, в Културен център „Стара Загора“ (Синдикален дом).  

Старозагорци ще имат възможност да се срещнат с продуцента и водещ на „Фермата“ Андрей Арнаудов, волейболиста Владо Николов, психолога Ани Владимирова и със специалиста по асистирана репродукция д-р Петра Семерджиева.

Всеки лектор ще разкаже, в отделен панел, своята гледна точка какви промени трябва да се направят в личен, обществен и социален план, за да се раждат повече деца в България. За първи път пред публиката в Стара Загора, организацията на Иван и Андрей – ДНК, ще представи своите предложения за законодателни промени и платформата, с която да върнем част от българите, напуснали страната, обратно у нас.

Входът е свободен. Всеки желаещ да присъства може да запази своето място предварително на: https://www.eventbrite.com/e/73683101139, което ще му гарантира участие в томбола с награди. Събитието е част от кампанията на ДНК – „Направи го сега“, която цели да насърчава раждаемостта у нас.