Логопед
Логопед
„Коледа, сбъдни мечтата ми!” е посланието на декемврийската кампания на Терапевтичен център „Светулка” в Казанлък. В нея участват деца, родители, колеги и благодетели. „Коледно-новогодишните празници са  най-подходящото време да зарадваме отново децата, да сбъднем мечтите им, да направим щастливи и две деца с  Езиково-говорни затруднения и техните семейства през 2020 година, които не могат да си позволят едногодишни терапии.  „Светулка” предоставя и възможност за безплатни логопедични консултации през целия месец декември”, каза управителят на Центъра  Светлана Берова.

В „Светулка” се провеждат и традиционните арт терапии във  вълшебната работилница „Говорят Коледните джуджета”.  „Тук творим  картички, сувенири, гирлянди, играчки за елхата, украса за дома с нашите терапевтични тайни. В календара имаме и специални дни, в които майки с деца  и татковци с деца изработват атрактивни изненади с  терапевтични  коледни формули”, споделиха от „Светулка”. Специалните произведения ще бъдат предложени на благотворителен базар в подкрепа на каузите  им. „Центърът е помогнал на стотици деца в своето развитие. Ние продължаваме със своята солидарност и същевременно каним коледни благодетели в нашата мисия за пълноценното развитие на децата, защото те са светлината на нашето бъдеще. В добротворството  „Стани коледен благодетел” всеки може да участва, условията са публикувани на нашия сайт -  logoped-kazanlak.com.

Акция „Коледен късмет” е за последователите на фейсбук страницата на Терапевтичния център „Светулка”. Всеки  може да се включи в томболата за  едногодишна бонус терапия, ако изпълни условията,  които публикувахме на страницата. Екипът на ТЦ „Светулка” ще съобщи изборът си на 27 декември.