ТЕЦ
ТЕЦ / ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3
ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“  инвестира повече от 130 000 лева в реновацията и строежа на четири обекта с важно обществено значение на територията на селата Обручище и Медникарово, които се намират в непосредствена близост до централата. Проектите са част от споразумението на компанията за социално сътрудничество с Община Гълъбово.

В село Обручище бяха изградени детска площадка и стрийт фитнес. Площадката е съобразена с най-високите стандарти за безопасност и сигурност на малчуганите, като ремонтът включваше поставянето на специални ударопоглъщащи съоръжения. Бяха монтирани нови, модерни люлки, пързалки и сенчести беседки.

Стрийт фитнесът е снабден с всички необходими уреди за тонизираща тренировка на открито – халки, лостове за набиране, съоръжения за натоварване на различни мускулни групи, до които младите хора имат свободен достъп.

В село Медникарово беше изградена нова автобусна спирка. Като част от социалните си проекти „КонтурГлобал“ реновира и кухненския бокс към ритуалната зала на селото.