Утвърдени са кандидатите за кметове на БСП  в област Стара Загора
Утвърдени са кандидатите за кметове на БСП в област Стара Загора / БСП
На свое заседание Общинският съвет на БСП – Стара Загора подкрепи предложенията да бъде внесен вот на недоверие на правителството на ГЕРБ и Обединените патриоти и да бъде организиран национален протест срещу управлението на страната.

„Обстановката в държавата става все по-нетърпима. Действията на управляващите по време на извънредното положение, в условията на неизвестност и естествен страх и притеснение у гражданите, дадоха на правителството на Бойко Борисов известна подкрепа. Но днес все по-остро се проявяват хаотичните действия на управляващите, както и липсата на цялостна политика и  решения в защита на обикновените хора”, са сред мотивите на гласувания документ.

Позицията ще бъде изпратена до Националния съвет на БСП и до Парламентарната група на коалиция „БСП за България”.

БСП е пред избори, но нека подготовката и участието ни в тях бъде време на обединение, разговор за политиката и посоката на развитие на България и действия на левите сили в интерес и защита на хората, заявяват още старозагорските социалисти и призовават Националния съвет на БСП да бъде инициатор на силни, мобилизиращи и обединяващи политически действия.