Старозагорски ревизор грабна приза на НАП за служител на годината
Старозагорски ревизор грабна приза на НАП за служител на годината / НАП - Стара Загора

За първа година инспектор от НАП Стара Загора успя да пребори конкуренцията и да спечели националния приз за "Служител на годината" във функция "Контрол". Евгени Цончев е главен инспектор по приходите от Териториалната дирекция. Той бе награден от изпълнителния директор Красимир Стефанов на официална церемония в София. Конкурсът "Служител на годината" се провежда за шести пореден път във всички дирекции на Националната агенцията за приходите в страната по повод професионалния празник - Денят на Свети Матей Митар.

Служителите на Агенцията в Стара Загора гласуваха и избраха, "най-добрите" в трите категории - "Контрол", "Обслужване" и "Събиране. Избрани бяха Евгени Цончев-  инспектор по приходите, Мая Радева-публичен изпълнител и Добрин

Старозагорски ревизор грабна приза на НАП за служител на годината
netinfo
Добрев инспектор по приходите. На втория, национален етап от конкурса избраните служители бяха оценявани на база количествени и качествени показатели за извършена работа от определена комисия. Постигнатите резултати от приключили ревизии и допълнително установени задължения, наредиха на първо място в  страната Евгени Цончев и екипите, с които работи, информират от НАП Стара Загора.

Днес данъчните служители отбелязват своя професионален празник. Свети Матей Митар е бил събирач на данъци на брега на езеро в Галилея. Той става един от последователите на Христос и е Апостолът, написал първото Евангелие за житието на Божия син.