/ община Стара Загора
Променят разписанието на автобусните и тролейбусни линии в Стара Загора, съобщиха от Общината.

Считано от 6 декември - понеделник всички автобусни и тролейбусни линии ще се изпълняват съгласно утвърдените маршрутни разписания за работни, учебни дни.
- Тролейбусна линия №1, няма да се обслужва.

Променя се часът на тръгване по тролейбусна линия № 26 „кв. К. Ганчев - кв. Железник“ от 06:25 часа на 06:20 часа. Запазва се комбинираният курс в 18:40 часа по направление „кв.
- Железник - с. Горно Ботево“ през селата Калитиново и Преславен.Линия 62 и 65 - в работни дни.

Въвеждат нова светлинна сигнализация на възлово кръстовище в Стара Загора

Обединяват се курсовете от кв. „Железник“ на линия № 65 в 18:20 часа до с. Горно Ботево с линия № 62 в 18:40 часа до с. Преславен с маршрут, както следва: 18:40 от кв. „Железник“ по маршрута на с. Калитиново - с. Преславен - 19:20 часа от с. Преславен за с. Горно Ботево - 19:40 часа от с. Горно Ботево за кв. „Железник“.
 
Община Стара Загора напомня, че при използване на градския транспорт трябва да се спазват всички въведени мерки за намаляване разпространението на COVID-19 и напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.

Актуална информация на разписанието на автобусите и тролейбусите от обществения транспорт може да следите на: https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport