/ Община Стара Загора
За 16-ти път в Бургас се проведe туристическа борса „Вашата ваканция“. Събитието се организира от Бургаската регионална туристическа асоциация, под патронажа на Министерството на туризма, Областния управител на област Бургас и Община Бургас.
 

Община Стара Загора се представи на туристическа борса
Община Стара Загора


Акцентите на борса „Вашата ваканция“ тази година са ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за туризъм в трансграничния регион България - Турция, както и темата за кадрите в туризма.

Старозагорският общински туристически информационен център, съвместно със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора, представя възможностите за туризъм в града и региона пред туроператори, участници и посетители на изложението.

Представят римското мозаично наследство на Августа Траяна на „Ваканция и Спа Експо“-2018

С информационни материали на щанда в изложбен център „Флора“ в град Бургас са представени туристическите обекти, места за настаняване и конферентната база, заведения за хранене, атракции и възможности за развлечения на територията на града и общината. В съпътстващата програма на борсата е включена презентация на Стара Загора като туристическа дестинация.
Община Стара Загора