/ netinfo
Повече от 60 брачни двойки си казаха заветното „да“ отново след 50 години съвместен живот, в обет за обич и вярност.
 
Казват, че бракът прилича на пръстовия отпечатък - много различен, много красив и уникален. Сега виждам, че е така, защото тук всяка една двойка от Вас е уникална с любовта си и с желанието си да повтори брака, който ги е довел до 50-летната им връзка.“, поздрави специалните гости Кметът на Казанлък. „Какво е да имаш успешен брак?

златни сватби
netinfo


Казват, че трябва да се влюбваш много пъти, но винаги само в един човек. Сигурно тази рецепта сте спазили, за да сте тази вечер при нас. Добре дошли, уважаеми младоженци, казанлъчани, създали силно, сплотено брачно семейство!“, приветства кандидатите за златна сватба кметът Галина Стоянова.

златни сватби
netinfo

 
С много емоция и обич присъстващите дами и господа препотвърдиха желанието си да продължат житейския си път заедно със спътника до сега. Над 60 възрастни двойки отново встъпиха в граждански брак и бяха официално обявени от Кмета Галина Стоянова, в качеството й и на длъжностно лице по гражданско състояние, за „60-те най-млади семейства на Община Казанлък“, за което получиха и новото си брачно свидетелство.
 

златни сватби
netinfo


Трогателната церемония съдържаше всички задължителни ритуали: наздравица с пенливо вино и първа „горчива“ целувка за „златните младоженци“, разчупване на обредна погача, да се знае кой води в семейството в следващите 50 години, първи златен брачен танц...
 

златни сватби
netinfo


За емоционалния празник се погрижиха Доротея Арабаджиева от класа по вокално изкуство но Ганка Добрева, певицата Надя Тончева, танцьорите от Клуб по спортни танци „Роза“ и Народно читалище „Жар - 2002“.

златни сватби
netinfo

 
Романтичната вечер в Казанлък разкри много и различни тайни рецепти за щастлив, дълголетен семеен живот. В основата на дългогодишния хубав семеен живот остава взаимното уважение и грижа, които превръщат любовта в победител над предизвикателствата на времето.
 

златни сватби
netinfo


Сладък живот си пожелаха гостите на романтичното тържество с разрязването на юбилейната сватбена торта.