/ Община Казанлък
Община Казанлък и Mузей на фотографията и съвременните визуални изкуства обявяват начало на фотоконкурса „Зимно вълшебство в Казанлък“ от днес.

Добавете блясък от вас към „Звездното небе“ на Казанлък

Всеки, изкушен да запечата популярни и разпознаваеми места от красивия ни град през фотообектива може да се включи в надпреварата с до три снимки, към които задължително трябва да добави и информация: две имена, телефон за връзка /По желание може да се изписват кратки коментари, касаещи представените снимки-кога са направени, впечатления, интересни моменти от заснемането и т.н./.

Дайте свобода на въображението си и изпращайте Вашите оригинални, немонтирани снимки на електронен адрес - k.sabitia@abv.bg с бележка „за фотографски конкурс“. За да се публикуват снимките, трябва да се „сприятелите“ с профила на Община Казанлък във Фейсбук - „Община Казанлък - Долина на рози и траки“.

Казанлъчани посрещнаха Коледната елха

Споделете Вашата снимка, която ще бъде качена от администраторите в профила на Община Казанлък, за да може да я видят Вашите приятели и да гласуват за Вас. Може да се гласува за повече от една снимка.

Резултатите ще бъдат обявени на профила на Община Казанлък във Фейсбук, а победителят ще получи и лично съобщение. Фотоконкурсът „Зимно вълшебство в Казанлък“ ще продължи до 17-ти януари 2019г., 10:00 часа.

Подробно можете да се запознаете с условията на зимната фотонадпревара в сайта на Общината kazanlak.bg - отдел „Култура“