Мерцедес се заби в магазин, пострада продавачката
Мерцедес се заби в магазин, пострада продавачката / Sofia Photo Agency, архив

Пътен инцидент станал в следобедните часове на 31 май на старозагорския булевард „Ц.С.Велики".74-годишен водач от село Маджерито се опитал да паркира автомобила си „Мерцедес" на тротоар, но изгубил контрол и колата се блъснала челно в магазин. В резултат на удара е паднал стъклопакет, който наранил 43-годишната продавачка. Тя е откарана в ЦСМП - Стара Загора, откъдето след като е обслужена амбулаторно е освободена, без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила.

От Пресцентъра на полицията информират за още два инцидента. При първия, станал на казанлъшко кръстовище, автомобил навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в товарна кола. В резултат на удара, товарният автомобил продължил движението си, блъснал пътен знак, който паднал и ударил 39-годишна пешеходка. Пострадали са водачът и пътуващото в товарния автомобил 10-годишно дете, които са обслужени амбулаторно във ФСМП - Казанлък и освободени, без опасност за живота; водачът на лекия автомобил е оставен за наблюдение в МБАЛ - Казанлък, без опасност за живота, а пешеходката е обслужена амбулаторно и освободена, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата.

Два души са пострадали след пътен инцидент в района на Тулово, станал заради отнето предимство. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата.