/ Dariknews.bg
Италианският писател и барист Диего Галдино ще гостува в България от 19 до 23 юни по покана на ИК "Кръгозор". Той ще се срещне със своите читатели от четири български града - София, Пловдив, Велико Търново и Стара Загора и ще представи и новата си книга, издадена в България - „В любовта винаги става така“.

Представиха филмите на Международния филмов фестивал „Златната липа“ (СНИМКИ)

В Стара Загора
авторът ще се срещне с читателите си на 22 юни, от 11:00 г. в Регионална библиотека “Захарий Княжески”. Диего Галдино спечели сърцата на българските читатели още с първия си роман „Сутрешно кафе в Рим“, а продължението му „Вечерно кафе в Рим“ го утвърди пред българската публика като майстор на романтични истории.

Европейска нощ на литературата в Стара Загора

И двата романа потапят читателя в пленителната атмосфера на малките улички на Вечния град и ухаят нa eдин oт нaй-oмaгьocвaщитe apoмaти нa cвeтa - този нa кaфeтo.

Неслучайно турнето на писателя е под мотото „На чаша кафе с Диего Галдино“.

С новия си роман „В любовта винаги става така“ Диего Галдино отново ни повежда из Рим, за да ни омагьоса с величествените му сгради и монументи и с прекрасните залези и за да съпреживеем с двама влюбени историята на една трудна и красива любов.