/ netinfo
Парите ще вложат за ремонт на сградата на Дома
Близо 900 лева от продадени мартеници събраха хората с физически увреждания от социалния дом в Стара Загора. Червено-белите символи за здраве и сила те изработиха с дарени материали от депутата Георги Гьоков и млади социалисти, които преди месец посетиха сръчните хора и поднесоха подаръци.

Благотворителната инициатива е традиционна и цели подпомагане на домуващите, за които е удоволствие да направят мартенички за старозагорци. Със средствата от продажбата им те  обновяват помещенията си по свои идеи. Тази година парите ще вложат за ремонт в сградата.

мартеници
netinfo


Благодарение на съвместните акции със  социалистите вече имат  придобити необходими електроуреди, ремонтирано кухненското  помещение, съобразно спецификата на потребностите им и други.

Членовете на Младежкото обединение днес приятно изненадаха жителите на старозагорското село Християново като подариха специално изработени от самите тях мартенски амулети.

Подаръците бяха поднасяни с пожелание за здраве, радост и късмет. В инициативата се включиха Владимир Грамовски, Диана Михалева, Димитър Димитров, Стела Демирева, Марина Георгиева и Христина Грамовска. Младежите днес закичиха  над 300 мартенички.