/ ГЕРБ-Казанлък
Устройствата, които ГЕРБ - съветници закупуват със собствени средства, проследяват редица показатели като: насищане на кръвта с кислород, артериално налягане, средно артериално налягане, респирация, пулсово налягане, температура на тялото и други
Групата общински съветници от ГЕРБ-Казанлък, даряват на местната болница “Д-р Христо Стамболски” две устройства за дистанционно медицинско наблюдение в борбата с COVID-19, съобщиха от ГЕРБ-Казанлък.

Потвърдиха три случая на COVID-19 в лабораторията на Университетската болница в Стара Загора

Изобретението е патентовано от казанлъшкия лекар д-р Бойчо Бойчев за дистанционно проследяване на болни от коронавируса, като изгражда модел от изследвания в реално време.

Поръчани са три респиратора за болницата в Казанлък

Устройствата, които ГЕРБ - съветници закупуват със собствени средства, проследяват редица показатели като: насищане на кръвта с кислород, артериално налягане, средно артериално налягане, респирация, пулсово налягане, температура на тялото и други. 

Удължава се срокът на въведените противоепидемични мерки

Това не е първата инициатива на общинските съветници от ГЕРБ в Казанлък за дарение на болницата. През декември те се включиха в дарителската кампания на Община Казанлък, МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ и СНЦ „Бъдеще за децата“ в подкрепа на отделението по акушерство и гинекология и подпомогнаха инициативата „Дай живот в Казанлък - да подкрепим родилно отделение“.

Първа положителна проба за коронавирус от Казанлък

Чрез кампанията бяха закупени второ съвременно и модерно родилно легло и гинекологичен стол, които да предоставят комфорт на родилката, сигурност и адекватни условия в най-критичния и важен момент от появата на новия живот.