/ Thinkstockphotos
Снимки на ентусиаст, който преплува наводнена улица, се превърнаха в тотален хит в групата „Забелязано в София“. От кадрите се вижда как мъж, снабден с надуваема лодка и гребла, прекосява участъка по нетрадиционен, а може би и по единствения възможен за момента, начин.
 
Публикувахте от Кирил Кирилов в 24 март 2018 г.
Снимката, направена в квартал „Левски“, е публикувана през почивните дни и се превърна в истинско вдъхновение за зевзеците, които често сравняваха българската столица с Венеция.
 
Публикувахте от Кирил Кирилов в 24 март 2018 г.
Пролетна идилия: Автобус закъса в София, пътниците слязоха да го бутат (ВИДЕО)

„Видно е, че София активно тренира за олимпийските игри – то не бяха скиори, а сега и лодкари. Успех на спортистите!“, пише коментиращ. „За винетка не знам, ама ако го пипнат без гражданска и преглед, май няма да се заяждат, че е без жилетка“, шегува се друг столичанин. Други ентусиасти пък изработиха и колаж с мотиви от "Титаник".
 
Публикувахте от Pavel Georgiev в 24 март 2018 г.

Изобилстваха и сериозни коментари. „Всеки ден минавам от там за работа. Завали ли малко дъжд, става така и няма отводняване“, пише живеещ в района.
 
Публикувахте от Teodora Slavkova в 24 март 2018 г.
От коментарите е видно, че все пак компетентните органи са се сезирали – публикувана е снимка на работници и техника, които отводняват участъка.