„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Капитан Димитър Списаревски“, жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: бул. „Христофор Колумб", ул. „Искърско шосе", бул. „Кръстю Пастухов" и ул. „Кап. Димитър Списаревски".

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси: 

- ул. „Тирана“ пред магазин „Макс“
- на пазара пред пощата.


Във връзка с монтаж на пожарен хидрант по ул. „Георги Паячевич“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Пеячевич“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Голаш“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Паячевич“ № 61.

На 29 юни 2022 г. (сряда) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Кота 1050“, жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кота 1050“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Купените“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кота 1050“ на кръстовището с ул. „Иван Сусанин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.