"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. „Проф. д-р Ал. Станишев“, жк. „Люлин“ 1 се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Люлин“ 1

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на магазин „Фантастико“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Светлоструй“, жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Трудолюбие“ от ул. „Христо Максимов“ до ул. „Гео Милев“
- ул. „Гео Милев“ от ул. „Трудолюбие“ до ул. „Светлоструй“
- ул. „Проф. д-р Георги Павлов“, ул. „Светлоструй“, ул. „Владимир Башев“, ул. „Българка“, бл. 236
- ул. „Хемус“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Елисавета Багряна“
- ул. „Ген. Хосе де Сан Мартин“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Николай Коперник“, 56 СДЯ „Калина“
- ул. „Елисавета Багряна“ от ул. „Хемус“ до бул. „Шипченски проход“, „Агенция по вписванията“, 168 ДГ „Слънчогледи“
- бул. „Шипченски проход“- северното платно от ул. „Калина Малина“ до ул „Николай Коперник“, ул. „Калина Малина“ от бул. „Шипченски проход“ до ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ и ул. „Хемус“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Светлоструй“ на кръстовището с ул. „Проф. д-р Георги Павлов“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Петко войвода“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Петко войвода“, ул. „Райска градина“, ул. „Копрен“, ул. „Меча поляна“, ул. „Войнягово“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райска градина“ на кръстовището с ул. „Петко войвода“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.