/ ОД на МВР-Сливен
От началото на седмицата мобилни екипи на сектор „БДС“ към ОД на МВР-Сливен са извършили „организиран прием“ с биометрична станция по искане на кметовете на селата Желю войвода и Блатец, и във фирма ЗММ. Приети са 77 заявления, съобщиха от полицията.

308 проверки са извършени за спазване на карантината в Сливенско

Днес екипите са в селата Стрелци и Боринци от община Котел. Сектор „БДС“ продължава да приема искания за „организиран прием“. При първоначално или повторно желание от институции, ведомства или кметства „организирания прием“ са осъществява посредством стационарна биометрична станция, осъществяван в зала за прием на граждани на втори етаж на ул. „Д-р Миркович“ № 2 или мобилна биометрична станция от служители на сектор „БДС“, ОД на МВР-Сливен, при спазване препоръките, свързани с работата в условията на COVID – 19.

Двама души нарушиха карантината си в Сливенско

Искането се подава до директора на ОД на МВР-Сливен на адрес: ул. ”Ген. Скобелев”№5 или на ел.адрес на дирекцията sliven@mvr.bg. Гражданите могат да изберат предпочитаното от тях звено БДС в РУ-Нова Загора, Котел или Твърдица за подмяна на лична карта, паспорт или свидетелство за управление на МПС различно от това по постоянния им адрес, но в рамките на Областта.