грейна
грейна / община Котел
Празничната програма в Котел започва днес с постановката „Снежен сън“ на Държавен куклен театър-Сливен. Програмата продължава на площад „възраждане” от 17.00 часа на две сцени с различни инициативи и забавления за малки и големи.

От 17:45 часа на сцената пред Общината коледарска група ще представи празничната си програма. От 18:00 часа Спортен клуб по огнени изкуства „Дивинитас“ ще представи атрактивно светлинно шоу на същата сцена, а от 18.20 часа огнените артисти на клуба ще изпълнят и празничното си Коледно огнено шоу.

Котленски хлябове, сурвакници и напеви за добруване в „Кьорпеевата къща“

За доброто настроение в празничния ден сред публиката ще има и артисти на кокили, с които присъстващите ще могат да се забавляват свободно.

По програма Дядо Коледа и неговите джуджета ще раздават  подаръци на всички деца до 4-ти клас от 18.30 часа. В същия час започва и участието на  Ути Бъчваров.

„За децата с любов” в Котел

От 20 часа на сцената пред Пантеона на Георги Раковски започва концерта на рокаджиите от ямболската рок банда „Крос“.

Община Котел и тази година е осигурила за всички свои граждани и гости безплатни лакомства за малките, липов чай, топло вино с аромат на канела и портокалови кори и вкусно телешко варено.

Коледната елха грейна и в Котел (СНИМКИ)

Вечерта ще завърши с празнични илюминации и много веселие.