Подаването на топлина от Топлофикация Сливен е нормално
Подаването на топлина от Топлофикация Сливен е нормално / Thinkstock/Getty Images

Подаването на топлина от „Топлофикация Сливен" ЕАД от началото на отоплителния сезон е в необходимите граници. В сравнение с предходните години значително е намалена аварийността по основни магистрални топлопроводи, информират още от топлофикационното дружество.

Приетите сигнали от клиенти, са породени предимно от съществуващи проблеми по вътрешните отоплителни инсталации, като в тези случаи „Топлофикация- Сливен" ЕАД, не може да носи отговорност, тъй като те не са нейна собственост.

Не са малко случаите в които, броя на работещите радиатори в сградата са по- малък от предвидения (по проект), за поддържане на необходимите температури в помещенията, но „Топлофикация- Сливен" ЕАД дава възможност за избор, всеки абонат да ползва радиатори според нуждите си.

В случаи, в които причината е в абонатната станция, след приключване на отоплителния сезон," Топлофикация- Сливен" ЕАД ще извърши реконструкция в тях, което ще доведе до тяхната нормална работа за следващите сезони.

Не са малко положителните отзиви и оценки от предлаганата услуга, която се оценява като единствена алтернатива на достъпно и изгодно отопление.