Определени са местата за гласуване на хората с увреждания в Ямбол
Определени са местата за гласуване на хората с увреждания в Ямбол / netinfo

Определени са местата за гласуване на хората с физически увреждания на опорно- двигателния апарат и зрителни увреждания на предстоящите местни избори за кмет и общински съветници в Ямбол.

ОИК Ямбол реши всички избиратели с физически увреждания на опорно- двигателния апарат или увреждания на зрението, които гласуват в ОУ „Йордан Йовков” могат да упражнят правото си на глас в СИК № 45 и СИК № 47, които се намират на първия етаж в учебното заведение.

Гласуващите избиратели, с физически увреждания на опорно- двигателния апарат или увреждания на зрението, които гласуват в НУ „Ради Ив. Колесов” могат да дадат своя вот в СИК № 95, която се намира на първия етаж в НУ „Р. Ив. Колесов”.

Избирателите с физически увреждания на опорно- двигателния апарат или зрителни увреждания, които гласуват в Професионална гимназия по лека промишленост могат да гласуват в СИК № 27, разположена на първия етаж в учебното заведение.

Всички избиратели, с физически увреждания на опорно- двигателния апарат или увреждания на зрението могат да гласуват в СИК № 16 – клуб на инвалида на ул. „Ал. Стамболийски” № 29.

Община Ямбол осигурява специализиран транспорт на всички избиратели с физически увреждания на опорно- двигателния апарат или зрителни увреждания в деня на местните избори – 28 ноември от 8.00 до 18.00 часа.

Заявяването на транспорт до изборната секция на избирателите с физически увреждания се извършва на тел. 681 216.