кандидат народен представител
кандидат народен представител / Предизборен щаб
Коалиция БСПза България има шанса за разбие статуквото, промяната на социалната политика, образованието, сигурността на държавата. Това заяви кандидатът за народен представител от 21 МИР Сливен ген. Кольо Милев на среща с избиратели в кв. „Клуцохор”.

„Всичко, което не искаме да продължава, това именно е промяната. Тя започна още с избирането на ген. Румен Радев за прецидент. Партия БСП работи най- активно за промяната, която всички ние желаем, за премахване на паралелната държава и да не живеем по този ”мутренски начин”. Всички медии пишат само за убийства, нападения и кражби, а  останалите държави  си правят тренировка върху наш гръб. Това не трябва да се случва повече”,  категоричен бе  ген. Милев.

Всички опоненти говорят за увеличение на пенсиите и доходите и осигуряване на достоен начин на живот, но тези пари държавата трябва да ги изработи. „Като ги няма в хазната, няма откъде да ги вземем. Основният ни противник в тази кампания е ГЕРБ. Те управляваха 6-7 години с известно прекъсване. Дори не изкараха един мандат. Когато видят зор оставят управлението. След себе си те оставиха вълнообразни магистрали, големи спортни зали и площадки, които никой не посещава” коментира още ген. Милев.

  Борбата за парламентарния вот е сериозна. Тя се води между лидерите на двете големи партии – Корнелия Нинова и Бойко Борисов, заяви ген. Милев. „Дългоочакваният дебат между двамата водачи не се състоя, защото няма кой да застане срещу лидера на БСП, заяви още кандидат народния представител.

По думите на ген. Милев волята на избирателите в Сливенска област  е победа за БСП. „Ние не трябва само да потвърдим резултатите за ген Румен Радев, а трябва да ги надградим”, посочи още той. Ген.Милев представи и регионалните си приоритети, усвояване на европейски средства, подобряване на инфраструктурата, осигуряване на средства за доизграждане на пречиствателната станция за питейни води в Сливен и превръщането на Сливенски минерални бани в привлекателна дестинация за балнео и спа туризъм.

Той отговори на многобройните въпроси от страна на присъстващите на срещата.Основният акцент бяха пенсиите. Кандидатът за народен представител заяви, че в програмата на БСП са заложили преизчисляване на старите пенсии на база на новия средноосигурителен доход, като за база се взима 2011 г. и така ще се стигне до увеличаване на пенсиите от 20 до 30%“. Присъстващите от своя страна, приветстваха предложенията на БСП, но поискаха освен преизчисляване на пенсиите да бъде приет Закон за възрастните хора. 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!