/ / Thinkstock/Getty Images
Наложиха ефективно наказание от 2 год. „лишаване от свобода“ на Радостин С. на 30 г. от село Блатец. Той е признал вината си за това, че на 12. февруари  2016 г. в землището на главен Сливен-Ямбол са източили 250 литра дизелово гориво на обща стойност 442 лв., от владението на ирански гражданин, като са го заплашили с газов пистолет.

Той е действал в съучастие с Красимир К. на 42 години от Сливен. Той е получил условно наказание в размер от 2 г., изтърпяването на което да бъде отложено с изпитателен срок от 3 г.

Затвор за мъж за разпространение на метаамфетамин

Припомняме, че Радостин С. е обвиняем и по друго досъдебно производство за това, че на 02 октомври 2017 г., на км. 245 от магистрала „Тракия“, в землището на село Омарчево, община Нова Загора, при условията на опасен рецидив, отнел от товарен автомобил със сръбска регистрация,чужди движими вещи - 200 литра дизелово гориво, от владението на сръбски гражданин.

Това е станало без негово съгласие, с намерение противозаконно да го присвои, като заварен на мястото на произшествието, употребил заплашване с пистолет, за да запази владението върху откраднатото гориво.