/ / арест / ThinkStock/Getty Images
Трима са задържани в полицейския арест след грубо нарушаване на обществения ред и отправяне на обиди към полицейски служители. Около 16:50 часа, на 27 октомври за проверка на ул. “Съединение“ близо до пл. Александър Стамболийски в града за проверка водач на лек автомобил Ауди „А 3“, с шуменска регистрация.

Арестуваха гратисчия, заплашвал кондуктори във влак

Зад волана била жена на 29 г. Не представила свидетелство за управление. След справка било изяснено, че е правоспособна.За неносене на документа й е наложена глоба с фиш. В автомобила пътували още трима- двама мъже и жена, които по време на проверката се държали непристойно.

Прибраха трима за домашни скандали и нарушаване на обществения ред

След приключване на проверката и потегляне пътниците показали неприлични жестове с ръце на униформените. Полицейският автомобил последвал "Аудито". След като паркирал на ул. “Победа“ пътниците слезли и продължили да се държат неприлично.

Отправили отправили и закани. На място пристигнал екип от Охранителна полиция. Установена е самоличността на тримата- И.И.32 г., С.И. 26 г. и В.Р. - 32-годишна. Задържани са за срок до 24 часа за грубо нарушаване на обществения ред. Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари