/ / арест / ThinkStock/Getty Images
Трима са задържани в полицията в Шумен след получени сигнали за домашно насилие и нарушаване на обществения ред.

28-годишна разтърва биещи се мъже с изстрел

55-годишният мъж бил задържан за срок до 24 часа след като на 9 септември, около малко след 03:00 часа бил приет сигнал от съпругата му, че между тях възникнал скандал, по време на който той я ударил. Съставен му бил и предупредителен протокол.

На 9 септември по обяд бил задържан и 46-годишен мъж от Шумен, след като 74-годишната му майка подала сигнал, че й е нанесъл побой след употреба на алкохол. 44-годишен жител на село Наум бил задържан след като нарушил обществения ред, отправил обидни думи към служители в игрална зала на ул. “Цар Освободител“ в Шумен.

16-годишен е с фрактура на черепа след скандал

Около 17:00 часа Р.Р. поискал да влезе и да опита късмета си на покер, но не бил допуснат тъй като бил във видимо нетрезво състояние. Управителят и заместникът му го помолили да напусне, но той отказал и ударил игрална машина.

На място пристигнали охранители към частна фирма, която охранява обекта. Р.Р. им отправил нецензурни обиди, заплахи и закани. Пред дошлите на място полицаи направил опит няколко пъти да напусне проверката и след като не изпълнил полицейски разпореждане бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.