В квартирата му били открити и цигарите, и "помощните средства"
В квартирата му били открити и цигарите, и "помощните средства" / ОД на МВР - Разград
Мъжът има 22 криминални регистрации и 9 присъди
Полицейски служители от Шумен установиха и задържаха мъж, съпричастен към взломна кражба от хранителен магазин в Разград. След оперативни действия около 17 часа вчера бил задържан 59-годишен мъж от София.

При извършено претърсване в лек автомобил Фиат “Мареа” със софийска регистрация са намерени и иззети кашон с цигари и сак с различни инструменти – ножовка, лост, различни по размер и вид клещи, отвертки и ръкавици.

В стаята, наета в частен хотел от И.Д. в Шумен са намерени черен суитчър с качулка, черно долнище, шапка с козирка. В хода на проверката било изяснено, че мъжът е съпричастен към извършено престъпление на територията на ОДМВР- Разград на 20 април малко след  04:50 сутринта.

В квартирата му били открити и цигарите, и "помощните средства"
ОД на МВР - Разград


Тогава бил получен сигнал за взломна кражба в хранителен магазин в града, по време на която са откраднати  неустановен брой различни марки цигари. С.А./59г./ има 22 криминалистически регистрации, осъждан е девет пъти. Повечето му присъди са за кражби, съден е и за ползване на неистински документ за самоличност и за нанасяне на телесна повреда.

Мъжът е предаден на служители на ОДМВР- Разград за продължаване на работа по случая.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.