Нашествие на пияни шофьори, един от които катастрофирал
Нашествие на пияни шофьори, един от които катастрофирал / netinfo
33 – годишен мъж от Шумен е катастрофирал, след като е шофирал пиян, информират от ОД на МВР – Шумен. Инцидентът е станал около 23:30 ч. вчера, на ул. „Изворна” в града. Водачът с инициали Й.Й. е загубил контрол над колата си „БМВ”, в следствие на което автомобилът излиза в ляво от пътното платно и се е ударил в железобетонен стълб. С техническо средство е установено, че мъжът е шофирал след употреба на алкохол с концентрация 1.55 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

22 – годишен младеж от добричкото село Зърнево е шофирал в нетрезво състояние, съобщават още от шуменската полиция. Той е бил спрян за проверка на главния път Шумен – Силистра, около 23:45 ч. вчера. Установено е, че е неправоспособен и е шофирал колата си „Опел” с концентрация на алкохол в кръвта 2.50 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Друг пиян водач, на 46 – години, е бил спрян за проверка на ул. „Петър Парчевич” в Шумен, около 01:50 ч. днес. Той е управлявал автомобил „Форд”, с шуменска регистрация, с 1.26 промила алкохол. Мъжът с инициали М.К. е отказал да даде кръв за химичен анализ.