Срещата бе тази вечер
Срещата бе тази вечер / Dariknews.bg
Любослав Пенев посети Шумен, като част от обиколката си на страната преди конгреса на БФС. Програмата на кандидата за президентът на Българския футболен съюз включваше срещи с представители на бизнеса, след което Пенев разговаря и с кмета на Шумен Любомир Христов.
„Обсъдихме развитието на детско-юношеския футбол. Шумен е голям футболен град и за това не е редно да не присъства в първа или втора лига на нашите първенства. Ще обърнем внимание на абсолютно цяла България“, заяви легендарният нападател.

По-късно той и Николай Илиев се срещнаха с представители на футболните клубове от Шумен и региона, пред които представиха управленската си програма.  Сред тях бяха и шуменските фенове на ЦСКА.

Любослав Пенев
Dariknews.bg


„Кампанията върви прекрасно,  в началото се срещах с доста предпазливи и страхливи хора, но виждам, че те се събуждат и че няма от какво да ги е страх. Виждат една надеждна и сериозна кандидатура за оправянето на българския футбол“, каза още Пенев, допълвайки, че в срещите си по места чува за повече проблеми – от колкото за положителни неща в българския футбол.

Кандидатът за президент на БФС коментира още, че той остава оптимист за спечелването на избора за ръководния пост на футболната ни централа. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.