9-годишно момиче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана Петрова спечели титлата гранд при „Мини Мис и Мини Мистър Планета”. Освен конкурси по красота обаче малкият талант се занимава с пеене и танци. А скоро ще се включи и във филмова продукция.

Въпреки, че е на съвсем крехка възраст, Бриана има доста опит на сцена.

Тя разказва, че първият й конкурс е бил по пиано на 4-годишна възраст.

Бриана Петрова
Бриана Петрова/личен архив


След това започва да се занимава и с латиноамерикански танци, както и с поп и джаз пеене.

С нея работят много учители, а Мила Маврова е вокалният й педагог.

Прави впечатление, че Бриана е един комплексен талант и това много й помага. Това я отличава, казва тя. Учителят обяснява, че малкото момиче е развило гласа си много бързо. 

Бриана Петрова
Бриана Петрова/личен архив


Според самата Бриана всичко се дължи на много труд.  

Учителите са ключа към всичко, което правя, и те най-много ми помага, казва тя и допълва, че среща пълната подкрепа на семейството си. Те дори често участват в решението какви тоалети да облече.

Програмата на малката красавица започва със закуска и продължава с репетиции по пиано, пеене и танци. Въпреки това й остава време за игра, разходки и четене на книги.   

Известността не й пречи - нито в училище, където е отличничка, нито на улицата, където е разпознаваемо лице. 

Бриана Петрова
Бриана Петрова/личен архив


Съучениците ми се радват, разпитват ме как е минал конкурса, колко души са участвали, откъде. Като се разхождам и деца ме спират - Ти Бриана ли си и много се радват, разказва тя. 

Сега пред Бриана има ново предизвикателство. Тя ще се снима във филм, съвместна продукция между България и САЩ и ще има водеща роля в него.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари