/ Община Търговище
Цветя от анонимен съгражданин получиха на 8 март всички дами, работещи в общинската администрация в Търговище. 150 лалета бяха доставени от цветарски магазин в града в ранното утро на деня. От там обясниха, че гражданинът изпраща цветята, тъй като е изключително впечатлен от работата на местната администрация.

8 март - история и традиции на празника (ВИДЕО)

В прессъобщение общинското ръководство и лично кметът д-р Дарин Димитров изказха своята благодарност за жеста на внимание, внесъл много позитивно настроение.

„Подобни инициативи са най-добрата оценка за усилията на администрацията да превръщаме Търговище във все по-привлекателно място на живот, в диалог с всички съграждани. Уверяваме, че и занапред ще продължим да работим също толкова отговорно и още по-мотивирано за просперитета на града и населените места в общината ни“, заяви кметът.

Красиво цвете и от кмета д-р Димитров очакваше на работното място всяка от служителките на администрацията тази сутрин.На всички дами градоначалникът пожелава да бъдат здрави, обичани и успешни. Нека силата, красотата и надеждата съпътстват всеки Ваш ден.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.