Алкомет дари нови съоръжения за игра на ЦДГ Дружба в Шумен
Алкомет дари нови съоръжения за игра на ЦДГ Дружба в Шумен / снимки: Дарик-Шумен

„Алкомет" АД дари нови детски съоръжения за площадката на ЦДГ „Дружба" в Шумен. Дворното пространство в забавачницата е обновено с по две нови пързалки и люлки. Дарението е второ на фирмата за тази детска градина, като преди няколко години отново са били закупени съоръжения за детската площадка.

"Алкомет" дари нови съоръжения за игра на ЦДГ "Дружба" в Шумен
netinfo

Днес в детската градина бе организиран празник, по време на който официално беше отбелязано и дарението. „Благодаря на фирма „Алкомет", мога смело да кажа, че нашия двор е в това състояние благодарение на тях", заяви директорът на ЦДГ „Дружба" Анна Георгиева. Тя отбеляза и че дарението е направено в годината когато детската градина отбелязва своята 30-та годишнина.

"Алкомет" дари нови съоръжения за игра на ЦДГ "Дружба" в Шумен
netinfo

„С годините сме доказали, че подобряването на качеството на живот на шуменци е непрекъснат наш ангажимент, който започва с грижата към децата. За нас е важно в какви условия те растат, играят, спортуват и за това днешния празник е и наш ", заяви Хюлиа Шукри - директор човешки ресурси в „Алкомет".

"Алкомет" дари нови съоръжения за игра на ЦДГ "Дружба" в Шумен
netinfo

На церемонията присъства зам.-кметът по култура и образование на Шумен Живка Тонева, която също поздрави персонала и децата от градината, изразявайки и благодарност към дарителите.