ВМРО-Шумен
ВМРО-Шумен / Dariknews.bg
Подписка, инициирана от местната структура на ВМРО в село Дибич, е била подкрепена от 400 души. Искането е да бъде изградено кръгово кръстовище на включването за селото на главния път Шумен - Карнобат. Това стана ясно на пресконференция днес, по време на която Наталия Иванова, лидер на организацията на ВМРО в Дибич връчи подписката на народния представител и зам. председател на партията Искрен Веселинов. Днес той бе на визита в Шумен за среща с местния актив на ВМРО. Депутатът заяви, че ще съдейства за реализиране на искането и ще представи подписката на ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура".

Дете и жена загинаха в катастрофа край Шумен

Веселинов даде добра оценка за работата на ВМРО-Шумен и за пореден път изтъкна, че една от основните цели на воеводите е изолирането на ДПС от властта и ограничаването на негативното влияние, което партията имала в политическия живот у нас.

3 станаха жертвите на катастрофата край Дибич

Сред другите приоритети на ВМРО, според думите на Веселинов, са прокарване на промени в Закона за вероизповеданията, които да ограничат външни намеси и изповядване на радикален ислям в България. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.