Затварят два булеварда заради рали през уикенда
Затварят два булеварда заради рали през уикенда / netinfo
Булевардите „Христо Ботев” и „България” ще бъдат затворени през уикедна. От 13:00 до 18:00 часа в събота и от 9:00 до 14:00 в неделя, отсечките от бул.”Цар Освободител” до кръстовището с бул.”Васил Левски” и от бул.”Гоце Делчев” до пътен възел „Розова долина” ще бъдат забранени за движение заради първия кръг от Националния шампионат по автомобилизъм “Русе- 2008”, който ще се проведе в грда. Маршрутът на автобусните линии ще бъде променен, съобщават от Общината.

Тролейбусна линия № 13 ще се движи от гара Разпределителна до пл.Оборище. Тролейбусна линия № 25 от “Захар Био” до Централна гара, а линия № 27 от “Захар Био” до пл. Оборище. Тролейбусни линии с номера 9, 21, 24 и 29 ще бъдат спрени.

Автобусни линии с номера: 10, 18, 22, 28 и 33 ще се движат по обходен маршрут - бул.”Васил Левски”, бул.”Гоце Делчев”, двупосочно по бул.”България”, по пътен възел Охлюва, бул.”Мидия Енос”, ул.”Борисова”, бул.”Скобелев” и от пл.”Оборище” по маршрута си. Автобусна линия № 15 ще се движи от Централна ж.п.гара по ул. Борисова.