ВИП клуб Дунав 8806 влиза в ежедневието на сините феи
ВИП клуб Дунав 8806 влиза в ежедневието на сините феи / netinfo

Членовете на "ВИП клуб Дунав 8806" стават все по-неотлъчна част от "сините феи".

Дамският баскетболен тим, носещ името на голямата европейска река, спечели наскоро приза за най-добър отбор на Русе за седми пореден път. ВИП клубът към него пък бе създаден с идеята успешните хора и фирми от града и региона да вървят ръка за ръка с успехите на златните дунавки.

Наред с участие във финансирането на баскетболния клуб обаче членовете на ВИП клуба решиха да развият подкрепата си за момичетата на Георги Божков.

Последният подобен случай е от средата на тази седмица, когато целият отбор бе поканен да посети дентално студио "Д-р Димитрови", заедно с Цветомира Шаренкапова, която бе за профилактичен преглед там.

Момичетата изненадаха своите домакини с подаръци като подписаха на място фланелка и календари за екипа на студиото. За тях пък имаше вече подготвени талончета за безплатни профилактични прегледи и консултации. Виолина Кочева дори сподели, че съвсем скоро ще се възползва от поканата да се запознае с новостите, благодарение на които да продължи да поддържа ослепителната си усмивка.

 

Междувременно членът на УС Димитър Димитров и мениджърът Димитър Петров припомниха, че наказанието на тима е вече изтекло и феновете ще могат да подкрепят своите любимки в следващия им мач от трибуните. "Сините феи" посрещат "Левски" на 24 януари, събота, от 18 ч. в залата в квартал "Здравец". Билетите ще се продават в деня на двубоя след 15 ч. на касите на залата.