Шарж на Огнян Балканджиев искрено разсмя Джон Лоутън /+звук/
Шарж на Огнян Балканджиев искрено разсмя Джон Лоутън /+звук/ / Дарик Русе, Искра Георгиева
Шарж на Огнян Балканджиев искрено разсмя Джон Лоутън
66510
Шарж на Огнян Балканджиев искрено разсмя Джон Лоутън
  • Шарж на Огнян Балканджиев искрено разсмя Джон Лоутън

"България за мен е Х фактор, обичам тази страна". Това заяви известният музикант Джон Лоутън на среща с кметския екип на Русе и журналисти. Той добави, че неговият дом е в Англия, защото там е семейството му, но в България прекарва повече време. Легендарният вокалист на „Юрая Хийп” каза, че се възхищава на българите, защото успяват да съхраняват традициите и да ги предават от поколение на поколение. Според него хората тук работят много, но и умеят да се забавляват, а и правят страхотна ракия.

Джон Лоутън заяви, че все още не е успял да разгледа Русе, но от пръв поглед го е впечатлила архитектурата. Той сподели, че с удоволствие би направил филм за Русе от поредицата „Джон Лоутън представя....” и че ще обсъди това с кмета Пламен Стоилов. Кметът на свой ред изрази готовност проектът да се осъществи. В края на срещата Стоилов подари на музиканта бутилка вино и шарж на художника Огнян Балканджиев, който искрено разсмя Лоутън.

Шарж на Огнян Балканджиев искрено разсмя Джон Лоутън /+звук/
netinfo

Тази вечер Джон Лоутън ще излезе на сцената на Green Rock Fest  заедно с момчетата от група NightHeat /Ясен Димитров, Георги Русев, Светослав Михайлов, Димитър Семов/. За тях вокалистът заяви, че са музиканти от световна класа. „Много хора тук смятат, че големите музиканти са само на Запад, но в България имате много таланти”, каза още Лоутън.

Чуйте повече в прикачения файл.