Първата по рода си благотворителна вечеря на „Еквилибриум“ събра 2245 лева
Първата по рода си благотворителна вечеря на „Еквилибриум“ събра 2245 лева / netinfo
На 8 декември, в новия семеен център „В света на ранното детство“ се състоя първата по рода си благотворителна вечеря, организирана от сдружение „Еквилибриум“. Прекрасната обстановка в семейния център и допълнителната коледна декорация превърнаха мястото в уютен импровизиран ресторант и всички гости, които закупиха покани и уважиха събитието се почувстваха като във вълшебна приказка.

Това нямаше да е възможно без удивителните и вкусни ястия на шеф Тихомир Радулов и неговия помощник Цветан Димитров, както и без прекрасното обслужване на децата от професионалната гимназия по туризъм в Русе.

Фондация „Етническа хармония" кани на концерт

Резултатът от събитието е – набрани 2245 лева от продажбите на покани и импровизирания благотворителен щанд по време на вечерята с календарите на Оги и Блаканджиев и Илия Деведжиев, ръчно изработените коледни изделия, предоставени от приложниците Веси, Ани, Сиси и Креми. Кметът Пламен Стоилов и представители на Община Русе са били сред първите, които са закупили покани за вечерята и подкрепиха събитието.

Средствата набрани от благотворителната вечеря, както и тези от Благотворителния базар Без Аналог, които предстои на 16, 17 и 18 декември в МОЛ-Русе, ще бъдат използвани за специалните консумативи, медикаменти и хранителни добавки и за допълнителни интервенции за бебета с увреждания в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания с потребност от постоянни медицински грижи, за които се грижи „Еквилибриум“.