Почина полицай, скочил от 6-ия етаж
Почина полицай, скочил от 6-ия етаж / DarikNews

Полицай загина след като се хвърли от 6-ия етаж на блок в Русе. 23-годишният мъж е починал в болницата.  Той е бил с множество фрактури по тялото и въпреки усилията на лекарите не е преживял направената му операция.

Както съобщи Дарик, инцидентът е станал днес по обяд.  Предполага се, че младият мъж е направил опит за самоубийство след отстраняването му от работа. Срещу него е започнало дисциплинарно производство след като катастрофирал пил. От полицията съобщиха, че пътният инцидент е станал малко след полунощ. Два автомобила се сблъскали на кръстовище в Русе. Катастрофата се разминала с материални щети, но и при двамата водачи дрегерът отчел алкохол. Полицаят  шофирал с 0.62 промила, а кръвните проби не са изследвани, защото в болницата вместо него се явил друг човек.

Според запознати полицаят е той скочил от балкона на блок “Крали Марко”, когато разбрал, че идват да изземат оръжието му. През тази година русенецът е имал още две наказания. Провиненията на младия мъж са от месеците февруари и април. Той работел в  полицията от 2010 година.