/ БГНЕС
Наложиха глоба на мъж за сбиване и агресия към полицай, съобщиха от полицията.

Раниха с нож мъж и жена след скандал

На 7 август екип на Първо РУ е бил пратен на адрес на ул. "Сяр", за да изяснява сигнал за възникнала по-рано същата вечер ситуацията със скандал и последвало сбиване между двама мъже.

Мъж е с фрактура на черепа след скандал пред заведение в Русе

На място униформените, са установили участниците в пререканията - двама русенци на 35 и 34 години. Докато служителите съставяли необходимите документи, 34-годишният се приближил и ударил с юмрук по задния капак на служебния автомобил, като започнал да отправя псувни и заплахи към единия от униформените.

Задържаха шестима мъже за агресия и обиди към полицаи

Полицаят му разпоредил да се отдръпне от служебния автомобил, но мъжът не изпълнил полицейското разпореждане и продължил да удря по задния капак на колата, както и да отправя обиди към полицая. 34-годишният бил в явно нетрезво състояние.

Задържаха мъж за агресия и обиди към полицаи

Той е бил задържан.
За извършените от него действия, с които грубо е нарушил обществения ред, изразяващи явно неуважение към обществото и държавния служител, му е бил съставен акт по Указа за борба с хулиганството. С решение на Районен съд-Русе му е наложено административно наказание - глоба в размер на 500 лева.