АБВ
АБВ / netinfo

Пътят Русе-Бяла, Дунав мост 2 и решаването на екологичните проблеми на Русе. Това са трите основни проблеми, които са най-належащи за разрешаване. Това стана ясно след среща на кандидатът за депутат и водач на листата на коалиция АБВ-Движение 21 Кирил Цочев с кмета Пламен Стоилов. Той прие и като личен ангажимент изграждането на паметник на Васил Левски в Русе.


„Имам опита от миналото Народно събрание. Не деля на никакви цветове участниците в даден процес . Всички в парламента ме познават като Бате Киро, защото се опитвам да бъда обединител. По практическите въпроси намирам общ език с всички“, заяви Кирил Цочев.
Кирил Цочев е в Русе за старта на предизборната кампания. Вчера той посети Драгажния флот, чийто изпълнителен директор Валери Иванов е втори в листата, като преди това бе във военния завод „Дунарит“. След това той се срещна с работниците в „Спарки“.
Тази сутрин Цочев проведе среща с областният управител на Русе Стефко Бурджиев.  Предстои и среща с хората работещи в икономическата зона на площадката на бившето КТМ.

На 13, 14 и 15- ти, той отново ще бъде в Русе. Тогава ще изнесе лекция пред студентите на тема ядрена енергетика, тъй като във висшето училище се подготвят такива кадри. 

Кирил Цочев
netinfo