Пътищата, сбора и здравеопазването – проблемите, които Дряновец постави пред Теодор Ролев
Пътищата, сбора и здравеопазването – проблемите, които Дряновец постави пред Теодор Ролев / netinfo
Три основни проблема поставиха жители на Дряновец пред водача на листата на „Реформаторски блок – Глас Народен“ за Разградски регион Теодор Ролев. Те настояват да се възстанови сбора на селото на 24 май, да се ремонтира пътя към селото и да има автобус до него и да имат достъп до добро здравеопазване.
Проблемите, които местните хора имат, могат да намерят адекватно решение, ако пред държавните власти ги представя местен човек – категоричен бе пред дрянцалии Ролев. Той разказа колко пъти е ходил в здравното министерство за лобира да бъдат предоставени средства за нов рентген за разградската болница. Само човек, който е дишал неприятния въздух в Разград или е имал проблеми с образованието на децата си може да постави тези казуси в София – допълни той. Повечето кандидат-депутати са тук само в предизборна кампания – потвърдиха и местните хора.
Пред Ролев те най-много се жалваха, че им липсва селския сбор на 24 май. Ще говорим с кметицата какво може да се направи – ангажира се Ролев. Възрастните коментираха, че няма вече и млади хора в селата, а Ролев им разказа как след като започнал да спонсорира футболния клуб в Пороище там започнали да се събират все повече хора в младежка възраст.
Няма и рейс до Дряновец – оплакаха се жителите на населеното място.
Трудно се решават проблемите на малките населени места, поради пренебрежението, което столичани имат към провинцията, а и специално към Разград – заяви още Ролев. Той обаче се ангажира като народен представител да осигури чуваемост за неволите на жителите на Лудогорието и да търси решение за проблемите.

Пътищата, сбора и здравеопазването  проблемите, които Дряновец постави пред Теодор Ролев
netinfo

Пътищата, сбора и здравеопазването  проблемите, които Дряновец постави пред Теодор Ролев
netinfo