Екипът на имунизационните кабинети в МБАЛ "Свети Иван Рилски" в Разград и личният лекар д-р Деян Коларов са наградени с грамоти от здравния министър д-р Стойчо Кацаров за приноса им към имунизационната кампания срещу COVID-19, съобщиха от Областна администрация.

Рязък скок на новите случаи на COVID-19 у нас: 2360 за денонощие

Грамотите са връчени от областния управител Иван Борисов. За болницата наградата е получила главната медицинска сестра на лечебното заведение Пламена Николаева.

Тези грамоти са признание и висока оценка за проявеното старание, за активността, хуманността и професионалната ангажираност, за постигнатите високи резултати, е заявил областният управител на Разград.

От свое име Иван Борисов е благодарил на наградените и е подчертал, че като председател на Областния кризисен щаб за борба с COVID-19 оценява високо положените от тях усилия.

МЗ: Какви са възможните реакции след ваксина срещу коронавирусната инфекция

"Наш дълг е да опитаме да убедим скептиците и да помогнем на всички да осъзнаят, че това е начинът да се справим с тази страшна болест. Убеден съм, че ако всички ангажирани в процеса са толкова отдадени и решителни в действията си като Вас, то много скоро ще забравим за пандемията и ще се върнем към нормалния си начин на живот", е казал още областният управител.
БТА