14-годишните разградски колоездачи - с куп медали от републиканско
14-годишните разградски колоездачи - с куп медали от републиканско / СКК"Спринт"-Разград
14-годишните колоездачи от СКК”Спринт”-Разград представиха достойно треньора си Мирослав Минчев и както той – републикански и балкански шампион - се прибира с куп медали от шампионати, така и шестимата тийнейджъри спечелиха няколко отличия от едно първенство.
Илия Тодоров, Мартин Петров, Искрен Василев, Христо Димитров, Георги Радославов и Никола Петков са участвали в Държавния личен отборен шампионат за деца 12-14 години.
Отборно делят трето място с връстниците си от Троян, а с най-голям принос за доброто представяне е Илия Тодоров – със сребърни медали на 200 и 500 метра и бронзов в дисциплината „Омниум”(многобой). На косъм от медалите са били разградските момчета в отборния спринт, останали на четвърто място.
Треньорът Мирослав Минчев заяви, че е много доволен от възпитаниците си, които са преборили сериозна конкуренция – 10 отбора и над 50 деца.  От днес те са във ваканция до септември, а клубът се концентрира върху подготовката на мъжете и участието им държавния личен отборен шампионат на 5-6 август в Пазарджик. Там СКК”Спринт” ще се представи с отбор от 7 състезатели.