Втори концерт за Сашо
Втори концерт за Сашо / Dariknews.bg

Вторият благотворителен концерт в помощ на пострадалия в катастрофа Александър Димитров ще се проведе днес в палата №2 на Международен панаир Пловдив. Групи и изпълнители, сред които „Остава", „Тирамису", млади таланти от Математическата гимназия и представители от други пловдивски училища, ще вземат участие в шоуто. Това съобщи за Дарик една от организаторките и възпитаничка на ОМГ Радмила Миленкович.

4 хил. са отпечатаните за концерта билети, като до момента почти половината от тях са продадени.  Входът е 4 лева. На 7 места в града са поставени каси за дарения. Те ще бъдат отворени в понеделник в сградата на БЧК. Тогава ще стане ясно и каква е събраната сума от втория концерт. До момента средствата от дарения са 10.325 лева.

За лечението на Сашо, което ще се извърши в Испания, са нужни общо 100 хил. лева, по 1 200 евро на месец, като престоят и целият оздравителен процес ще бъде около година. Хората, които желаят да помогнат, могат да го направят на банкова сметка: IBAN BG96 UNCR 7000 1518 9732 37.