Розовият кемпер на фондация Нана Гладуиш Една от 8 ще посети КОЦ Пловдив днес, за да подкрепи жените с рак на гърдата. Кемперът ще бъде ситуиран на паркинга на Втора база на бул. „Александър Стамболийски” 2А от 11 до 13 часа. На разположение на пациентите на лечебното заведение и на техните близки на място ще бъде психологът на организацията Антонина Топалова.
Две от дамите - Вера и Диана, от първо лице могат да дадат съвети на жените, които в момента преминават през диагнозата. Гримьорът Лъчезара ще помогне за професионалното заличаване на следите от лечението, акулинарният блогър Толик ще направи вкусни хапки и ще посрещне пациентите с кафе.
„Розов кемпер на Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В рамките на 6 месеца той ще обиколи 25 града в страната и главни онкологични болници. Началото бе дадено през юли. Дейностите, които се предлагат Розовия кемпер са: индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии, групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата, приготвяне на полезнии и вкусни храни от кулинарен блогър в кухнята на кемпера.
Две от дамите - Вера и Диана, от първо лице могат да дадат съвети на жените, които в момента преминават през диагнозата. Гримьорът Лъчезара ще помогне за професионалното заличаване на следите от лечението, акулинарният блогър Толик ще направи вкусни хапки и ще посрещне пациентите с кафе.
„Розов кемпер на Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В рамките на 6 месеца той ще обиколи 25 града в страната и главни онкологични болници. Началото бе дадено през юли. Дейностите, които се предлагат Розовия кемпер са: индивидуални информационни и практически консултации, индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии, групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата, приготвяне на полезнии и вкусни храни от кулинарен блогър в кухнята на кемпера.