23-годишен младеж загина при катастрофа
23-годишен младеж загина при катастрофа / dariknews.bg/архив

23-годишен младеж загина при катастрофа в село Труд, съобщават от полицията. Към 4,30 часа на ул. „Карловска“, „Мерцедес“ се взрязва в ограда и излиза извън пътя.

При удара, на място издъхва младият шофьор от Граф Игнатиево. 19-годишната му спътничка от село Дуванлий е настанена в болница със сериозни наранявания. По първоначална информация, причината за пътния инцидент е движение с несъобразена скорост. Работата по случая продължава.

Две деца се оттърваха без наранявания след верижна катастрофа на пътя Пловдив-Карлово. Към 11 часа вчера, на разклона за село Калояново, лека кола „Опел Вектра“, управлявана от 48-годишен старозагорец не спазва дистанция и блъска отзад друг автомобил. В резултат на удара, втората кола се врязва в „БМВ“, което от своя страна блъска колата пред него „Опел Зафира“.

В болница за преглед са откарани две момиченца- на 7 и 10 години, пътуващи в автомобила на шофьора, предизвикал катастрофата. По-късно, децата са освободени за домашно лечение. Четиримата водачи са тествани за алкохол, резултатите са отрицателни.