17-годишен е колабирал в пловдивската дискотека, където МВР направи масов обиск на клиенти, научи NOVA. Бащата на момчето призна за случилото се.

Ученикът бил откаран с линейка от клуба. В неделя сутринта той е бил изписан от болничното заведение.

Бащата на колабиралото момче е футболистът Георги Кокалов. Той обясни, че синът му е бил в дискотеката със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел. След това продължили да празнуват в дискотеката.

Демерджиев с първи коментар след скандала с обиските в пловдивска дискотека

Бащата на момчето е категоричен , че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. "Аз му имам пълно доверие, но въпреки това, докато бяхме в болницата поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, алкохолът е 0,6 промила”, коментира Кокалов.

Приятелите на тийнейджъра отричат да са дишали балони с райски газ. Собствениците на клуба също казват, че вътре не се продава райски газ. Момчето навършва пълнолетие след 3 месеца, уточни баща му. Той благодари на охраната на заведението за това, че са оказали първа помощ на детето му.
NOVA