/ gerb pleven
„Ние, жените, сме стожера на семейтвото. Ние сме тези, които учим децата си на вяра и ценности. Ние им даваме опора и им помагаме по пътя да израстнат добри и достойни мъже и жени.

Ден на християнското семейство в НУ„Христо Ботев“ - Плевен/СНИМКИ/

Затова не трябва да забравяме, че колкото и да бързаме, трябва да спрем, да поговорим и да дадем нужното внимание на детските потребности, защото само с внимание и споделяне, ще изградим взаимно доверие“. 

gerb pleven
gerb pleven

Това каза Петя Василева, общински ръководител на Жени ГЕРБ-Плевен по време на Празник за отбелязване на Въведение Бородично „Покани приятел да празнуваме заедно“, който се проведе на 21 ноември 2018 г. в ресторант „Централ”. Поводът беше 21 ноември - Ден на християнското семейство и е по инициатива на областното ръководство на Жени ГЕРБ.

gerb pleven
gerb pleven

Прекрасната вечер, организирана от Жени ГЕРБ-Плевен, беше споделена с преподавателя по класическа китара в Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ Плевен Николай Михайлов, неговите възпитаници Александър и Йоан, и колегата му Любомир Анов. С невероятните си изпълнения, те потвърдиха необходимостта от общуването между хората лице в лице, а не чрез социалните мрежи.

gerb pleven
gerb pleven