vlado
vlado / gerb
С настояване за оборудване на спирките по линията на тролей 33 в участъка на ж.к. „Кайлъка” с пейки и навеси се обърнаха за помощ към народния представител от ГЕРБ Владислав Николов живущи в квартала. „Откакто пуснаха в движение новите тролеи по разширените маршрути се надяваме спирките да придобият облика, който всички очакваме.

В есенно-зимния период, когато се очакват дъждове и снеговалежи, хората ще бъдат принудени да чакат тролея на спирката без да има дори навес, под който да се скрият”, оплакаха се граждани. Поводът за срещата им с народния представител от ГЕРБ Владислав Николов в приемния му ден днес е недоволството на живущите в бл. 345 в ж.к. „Кайлъка” и жилищните кооперации в съседство, които хващат тролея от спирката в непосредствена близост. По думите им, честата гледка на две възрастни жени, седнали на тротоара, докато чакат градския транспорт, буди основателното възмущение на хората от създадената ситуация.
 
Битови проблеми поставиха граждани пред Владислав Николов на редовната му приемна

„Единственото, с което е оборудвана тази спирка е електронно табло и кошче. Това обаче категорично не е достатъчно. За пътниците няма подсигурени дори минимални удобства. Затова настояваме в най-скоро време от Общината да поставят пейки и навеси на тази спирка, а и на останалите, които се нуждаят от това.”, заявиха живущите в квартала
 
За крайния срок на ремонта около театъра попитаха плевенчани в приемната на Владислав Николов

С проблема бе запознат и общинския съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов. Той и народният представител Владислав Николов се ангажираха да запознаят кмета на Плевен с проблема и да настояват за предприемането на спешни мерки за оборудване на спирката при блок. 345 в ж.к. „Кайлъка” и останалите спирки по маршрута тролей 33 в ж.к. „Кайлъка”.